The Real Hustle

Amikor rákattanok egy sorozatra, az azzal jár, hogy amíg nem végzem ki az összes elérhető epizódot, addig csak 1-2 "igazi" filmet látok. Így van ez a címadó filmmel is, amit november végén kezdtem el, és most tartok a 8. évad vége felé. A sorozat fél órás epizódjaiban 3-5 átverést mutat be a három főszereplő: a köpcös és legügyesebb Paul, az általában jóképűnek és egyúttal jómódúnak beállított Alex, illetve Jess, aki jellemzően ártatlan, ám csinos, mosolygós lánykát játszik az átverések során. A jelenetek rejtett kamerákkal rögzített valós történetek, ezeket mutatják be hőseink azzal a jó szándékú céllal, hogy a nézők kevésbé fognak felülni az átveréseknek. Én sokat tanultam belőle, rettentő kreatívak és gyakran viccesek is a trükkjeik, a három szereplő pedig vérprofi a rájuk osztott szerepekben. Íme egy random talált ízelítő:

2 megjegyzés:

  1. Mi is rá voltunk kattanva, még a régi szép időkben, amikor a kiadós vasárnapi ebéd és az elmaradhatatlan szieszta után céltalanul döglöttünk az egyik és másik kanapén, enyhén szorongva attól a tudattól, hogy hamarosan indul a vonat és ismét egy hétig nem találkozunk. És olyankor épp ez ment a Spektrumon. Egyébként mi a valahanyadik évadra egészen kiégtünk, kicsit felszínessé és klisé-szerűvé vált a végére. Ezért ha ismét rákattannék, az első évadokkal kezdeném.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A régi szép időkben??? Megmondalak a Nigának!

      Egyébként a Mac is panaszkodott arra, hogy néha unja a műsort, de érdekes módon én éppen nem. Persze elkerülhetetlen, hogy vannak laposabb trükkök a rengetegben, de én azokat sem unom még. :)

      Törlés